BE EGOSMART

Az Ön stílusa, az Ön otthona, az Ön személyisége.

Az EGO Smart egy olyan platform, amely megfelel az életmódjának és életterének, emellett ökoszisztémát biztosít az összes Smart Home eszközhöz.

 

Light up the future, I’m EGO Smart.
#beEGOsmart

A jövőbe való befektetés

 

ma keződik.

ReStart

PERFORMANCE IN LIGHTING

csatlakozása a GEWISS csoporthoz

A GEWISS és a PERFORMANCE IN LIGHTING
örömmel jelenti be, hogy megállapodást kötöttek
a nemzetközi világítástechnikai szektor
történelmi vezető vállalatának a
GEWISS csoportba való hivatalos belépéséről.

Alkalmazások
City Landscape
A kültéri elektromos szerelvényezések végrehajtása a beltéri szerelvényezési munkálatoktól eltérő problémákkal, kihívásokkal és követelményekkel jár. Több mint 20 000 termékével a GEWISS termékportfóliója az egyetlen a piacon, amely bármilyen rendszerkövetelményt kielégít, beleértve a domotikai, az energiaellátási és a világítási megoldásait, amelyek egyszerűen integrálhatók bármilyen felhasználói körbe.
Mutasson többet
Transportation
A modern időkben az árukezelést stratégiai tevékenységnek tekintik, amely javítja az egész vállalat hatékonyságát. A GEWISS ezért kifejlesztett egy világítási és elektromos rendszer termékekből álló teljes rendszert, amely minden logisztikai területen képes ideális fényviszonyokat és a gépek folyamatos hatékonyságát biztosítani.
Mutasson többet
Sports
A GEWISS komplett rendszert biztosít sportpályák, öltözők, árusítóbódék, parkolók, műszaki helyiségek, raktárak és irodák világítására, beleértve a beltéri és kültéri sportlétesítmények megvilágításának vezérlésére és irányítására, illetve védelmére és energiaelosztására szolgáló eszközöket.
Mutasson többet
Industry
A GEWISS elektronikai megoldásokat kínál az ipari gyártó létesítmények számára, biztosítva az alkalmazottak biztonságát az eszközök, berendezések és gépek hatékonyságának maximalizálása mellett. A világítás, az elektromos védelem és az ipari csatlakozások biztosítása azt jelenti, hogy a Gewiss komplett elektromos szerelési rendszert tud nyújtani mindenféle ipari létesítmény számára.
Mutasson többet
Offices
Az irodai környezetben az energia folytonossága és a megfelelő világítás a két előfeltétele annak, hogy a lehető legjobb körülmények között dolgozhassunk. A GEWISS teljes körű eszközrendszert tud biztosítani az energiaellátáshoz és elosztáshoz, valamint LED-es eszközöket a kényelmes és hatékony világítás biztosítása érdekében.
Mutasson többet
Hospitality
A GEWISS domotikai rendszere ideális megoldásokat kínál vendéglátó-ipari létesítményekhez, beleértve az intelligens épületvezérlő berendezéseket és az energiavédelmi- és elosztó rendszereket. Domotikai termékcsaládunk akár távolról is kezeli és vezérli az összes olyan rendszert (világítás, jelenetek, hőmérséklet, szellőztetés), amely befolyásolja a közérzetet és a tartózkodás minőségét.
Mutasson többet
Healthcare
Az egészségügyi szolgáltatást nyújtó épületekben a GEWISS domotikai rendszere egy pontról támogatja a rendszerfunkciók kezelését, menedzselve az összes területet és kezelve azok világítását, hőmérsékletét és a hozzáférési pontok zárását/nyitását.
Mutasson többet
Retail
A GEWISS Épületautomatizálási rendszer tökéletesen integrálható bármely kereskedelmi szektorba. Ez egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a létesítmény összes fő funkciójának (légkondicionálás, világítás, motoros rendszerek) automatizálását. A GEWISS emellett komplett rendszert szállít minden típusú környezet villamosítására, hatékonyságot és a biztonságot garantálva.
Mutasson többet
Residential
A GEWISS Otthonautomatizálási rendszer tökéletesen integrálható bármely lakóépületbe. Ez egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a lakóépület összes fő funkciójának (légkondicionálás, világítás, motoros rendszerek) automatizálását. A GEWISS emellett komplett rendszert szállít minden típusú környezet villamosítására, hatékonyságot és a biztonságot garantálva.
Mutasson többet
Rólunk

Gewiss-ről

Szervezet

A Gewiss hagyományos adminisztrációs és ellenőrzési modellen keresztül működik. Az igazgatóság hét tagból áll.

work with us

Dolgozzon velünk!

Nyitott lehetőségek

A GEWISS-nél dolgozni azt jelenti, hogy kapcsolatba lépünk egy olyan nemzetközi környezettel, amely az emberek tehetségére összpontosít.

Gewiss-ről

Fenntarthatóság

Utunk a fenntartható fejlődésért. A fenntarthatóság integrálása üzleti modellünkbe

Megoldások

Projektek

Projects

Mayflex UK Ltd

A Mayflex 1917-ben alakult Birminghamben, ma a Sonepar csoport részeként az elektromos megoldások és Converged IP megoldások forgalmazásában világszerte vezető szerepet tölt be.

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Szoftver

Együtt növekedni minden nap. Narancs, kék és fehér: energia, adatok és fény. Itt kezdődik az utazás a Gewiss világába.

software

Szolgáltatások

Konfigurátor

A villanyszerelők munkájának megkönnyítésére tervezték.

Services

Akadémia

A GEWISS elektromosság területen szerzett tapasztalataiból és a GEWISS Professional képzésén megtett útból 2018-ban született meg a GEWISS Akedámia

A jövőbe való befektetés ma kezdődik

A GEWISS bemutatja a fali töltők új termékcsaládját, amelyet kis méretek és kifinomult dizájn jellemez, és tökéletes a privát és nyilvános környezetekhez.

ha kedveli a sportot,

hozza reflektorfénybe!

A Digital Sport Innovation csapata közvetlenül részt vesz a létesítmények értékelésével, tervezésével és kivitelezésével kapcsolatos összes tevékenységben, a minőségi termékeket és a kiváló szolgáltatásokat integrálva.

Szolgáltatások

Technikai segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy választ kapjon kérdéseire: üzemi, szabályozási vagy termékkérdésekre.

Keresse a Gewiss-t

Szerelőt vagy értékesítési pontot keres?

Találja meg megbízható kereskedőjét vagy telepítőjét.

My Gewiss

My Gewiss

Ha csatlakozik a MyGewiss-hez, könnyebb és gyorsabb munkamódszert fedezhet fel.

 

Egyetlen fenntartott területen találhat szakmájának hasznos tartalmakat és szolgáltatásokat.

Keresse a Gewiss-t

Szerelőt vagy értékesítési pontot keres?

Találja meg megbízható kereskedőjét vagy telepítőjét.